Впала остання цеглина величності Росії

Як вони переживуть цю ганьбу?

Як вони переживуть цю ганьбу? Шукаю відповідь понад рік. Вони зганьбилися, ледве зайшовши на нашу територію. У той час, коли CNN демонструвало їхні безкінечні військові колони, що сунулися по нашій землі, а кадирівці постили відосики, народ закидував їхні БМП коктейлями Молотова, гасив з "Джавелінів" і "Стугн", тягнув тракторами вкрадену, віджату, відбиту військову техніку. Всі їхні плани рухнули у перші ж дні, це було очевидно. Їхня п'ята колона під орудою Медведука тупо крала гроші, їхня розвідка виявилась лайном, їхнє військо – це збіговисько садистів й мародерів. Українці натомість показали, що є козаками, а не свинопасами.

Потім вони відійшли від Києва, зганьбившись вперше. Весь світ побачив Бучу та Ірпінь. Й оті, що "поза політикою", з-за порєбріку побачили теж. Але вони не здригнулися, сором не примусив їх позбутися отої кодли, яка від імені Росії несе цю ганьбу на весь світ. Їм не соромно – це найстрашніше. Наче одягають ті самі джинси, їдять таку саму ковбасу, дивляться ті самі фільми й навіть кохаються. Але їм не соромно.

Самі росіяни та увесь світ переконалися: лайно не лише їхня розвідка, армія, пропаганда, але й їхня найсучасніша техніка

З перших днів знав, що ми переможемо, що в них немає жодного шансу. Сьогодні це абсолютно очевидно. Те, що відбулося нещодавно в небі Києва, – це ганьба, варта десятка крейсерів "Москва". Нас атакували цілою зграєю "аналаговнєтних" ракет. Збиті всі. Навіть посол США в Україні не втрималась від висловлення свого захоплення. Може, рашисти не повірили минулого разу, коли ми продемонстрували першу збиту ракету? Оте нещастя у Кремлі, напевно, дійсно вірив, що їхній "Кинджал" "аналаговнєтний" й армія непереможна – йому так доповідали. Але вони й увесь світ переконалися: лайно не лише їхня розвідка, армія, пропаганда, але й їхня найсучасніша техніка. Під кількома пострілами "Патріотів" рухнула остання цеглина величності Росії.

Донедавна залишався ще один міф – про непохитність авторитету влади, царя, армії. Але армії немає. Є мікс "регулярів" й понад сорока ЧВК. Вбивць й ґвалтівників за якимись таємними правилами випускають з в'язниць, надягають в однострої "країни-переможниці"... Й ось вже по всіх інтернетах зухвалий зечара криє матом генералів, міністра оборони, й страшно сказати – самого Недосяжного!

Сидіти, наче в чумному бараку, спостерігати, як залізна завіса неминуче опускається й при цьому продовжувати пишатися?

Й я знов питаюся: як вони переживуть цю ганьбу? Сидіти, наче в чумному бараку, спостерігати, як залізна завіса неминуче опускається й при цьому продовжувати пишатися?.. Здавалося б: жодна нація, жодна держава не переживала такої всесвітньої моральної наруги. Але ж вони переживали: й кримську, й російсько-японську поразки, і спалення Москви Наполеоном. Чи переживуть цього разу? Та вони геть не переживають – їм не соромно. Але, здається, це народонаселення без моралі дістало вже весь світ. Й це вселяє надію.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі