Кінець кар'єри? Трампа наздогнала деменція

Він хоче забрати в Америки один з найбільш потужних інструментів стримування агресії

Дональд Трамп заявив, що хоче позбавити Америку ядерної зброї: "Це такий рівень потужності, тепла та руйнування. Ніхто про це не каже… Ми повинні позбутися ядерної зброї. Ви знаєте, одна з речей, яку я збирався зробити, і я зробив би, – це денуклеаризація всього. Тому що ви повинні позбутися цього. І Росія би зробила це, і Китай би зробив це. Я говорив про це з Путіним. Йому сподобалася ця ідея. Ми би знищили ядерную зброю. Вона надто руйнівна, така погана й така небезпечна".

Що це – старість і деменція? Трамп трошки забув про свою базову ідеологію MAGA (Make America Great Again)? І тепер він хоче забрати в Америки один з найбільш потужних інструментів стримування (бо очевидно, що ні Путін, ні Сі на такий ідіотизм не погодяться). А як тоді з величчю? Чи величним в нього буде Путін?

Любов до Росії – це як сифіліс: дарма не минає, і наслідки видно всім

От багато хто в них насміхається з 80-річного Джо Байдена, котрий майже завжди перечіпається за сходинки. Але Байден якраз точно пам'ятає за будь-яких обставин, що він хотів і хоче для Америки і світу. А от 76-річного Трампа таки наздогнав склероз. Любов до Росії – це як сифіліс: дарма не минає, і наслідки видно всім.

Цікаво, чи стане ця абсурдна заява в розпал війни на європейському континенті останнім провалом Трампа і врешті кінцем його політичної кар'єри?

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі