Готуємось до Великодня. Рецепт простої та смачної паски-крафіна

Такої ви точно не купите в супермаркеті!

Я думаю, що приготування домашніх пасок – це не просто підготовка до Великодня, це справжній прояв турботи про близьких. Береш одну, відкушуєш шматочок та відчуваєш, скільки любові вкладено в цю випічку. Але будемо чесними, пекти їх – багато клопоту та переживань. Тому у мене є простий рецепт паски – крафін. Будемо готувати її з листкового дріжджового тіста, маку та сухофруктів. Повірте, аромат та смак будуть дивовижними.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі