Путін більше не є учасником гіпотетичних перемовин

Остання ниточка перерізана

Ордер на арешт Володимира Путіна вкотре продемонстрував, що робити якісь остаточні висновки посеред процесу, хай навіть проміжні – веселе заняття, але абсолютно безглузде з точки зору вірності результату.

Прогнозування зараз – це рівняння з багатьма невідомими, більше того, нові невідомі підкидує майбутнє, яке повністю перекреслює будь-які розв'язки, зроблені вчора.

Добрих два тижні від західних політиків та військових через одного знов йшла інфа про те, що війна має завершитись за столом перемовин. Ми ж, маючи на руках якісь дані, підкладали їх на цю формулу і обурювались від отриманих результатів: що? Домовлятись з Путіним? Про що? Що за маячня взагалі?

Хто пустить за стіл перемовин людину, яку підозрюють у військових злочинах?

І тут Захід перегорнув ще одну карту – ордер на арешт Путіна, закривши йому таким чином участь у майбутніх перемовинах, на які вони розраховують. Бо хто пустить за стіл перемовин людину, яку підозрюють у військових злочинах? Це прекрасний клин між тими в Росії, хто б хотів завершити все якнайшвидше через перемовини, щоб зберегти свої посади, статуси і статки, але сподівався що за них це зробить Путін. Але ця ниточка перерізана, Путін більше не учасник гіпотетичних перемовин. Ще було б крутіше додатково вбити клин між ширшою групою винних, свідомо звинуватити половину з них, а іншу залишити без уваги. Поки що.

На Путіна та окремих осіб повісять все – навіть те, до чого вони непричетні

Ми сприймаємо картину по викладених на столі пазлинках, але не знаємо, що буде далі. Розчарування тим, що Захід "проковтнув" збиття їх "Боїнга", зараз набуває зовсім іншого розкладу, бо є дуже сильне відчуття, що карта збитого літака теж буде поставлена на шальку звинувачень Путіну та його оточенню і бойовикам з самопроголошених республік. І зараз воно зіграє набагато сильніше, аніж окреме швидке правосуддя, під якого б знайшли крайніх одразу після катастрофи.

Зараз же крайніх не знайдеться – навпаки, на Путіна та окремих осіб повісять все, навіть те, до чого вони непричетні.

І в цьому теж буде якась свого роду справедливість.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі