Незайманки та артефакти. Імператор Пу готується до погребальної церемонії

Це буде дуже масштабний проєкт калібру єгипетських фараонів

Думаю, ми трохи невірно оцінили призначення крадених пралок та мікрохвильовок. Це не трофеї.

Великий імператор Пу, звісно, повинен потурбуватись про найголовніше, що має завершити його земне життя – про імператорську усипальницю. А будівництво її, як відомо, завжди починалось ще за життя імператора, бо це дуже масштабний і вартісний проєкт із залученням мільйонів людей.

Війна з Україною – насправді не війна, а початок погребальної церемонії, а все, що ворожі солдати тягнуть з українських осель – не крадені трофеї, а погребальні артефакти, які ляжуть разом з імператором, аби забезпечити йому достойне загробне життя. Ідея нагло вкрадена у фараона Тутанхамона, але росіяни про це мовчать, бо в них хамон заборонений.

Великий імператор Пу вирішив перетворити свою погребальну церемонію на перфоманс світового масштабу

Великий імператор Пу вирішив перетворити свою погребальну церемонію на перфоманс і геппенінг світового масштабу. Тіла спопелілих під Гостомелем псковських десантників ретельно скріпляються суперклеєм, і з них буде створена друга теракотова армія, як у Цинь Шихуанді, тільки крутіша.

Закидання наших позицій м'ясом мобіків і зеків у Бахмуті – не наступальна операція, а масштабне жертвопринесення калібру великих ацтекських вождів Кетцалькоатлю.

Ще за життя великого імператора Пу була збудована грандіозна вертикальна піраміда влади і корупції, на фоні якої блідне велика піраміда Хеопса. Ходять чутки, що перед погребальницею імператора Пу теж стоятиме сфінкс, який охоронятиме вхід від небажаних гостей і він буде з обличчям Медведєва, щоб надійніше. Бо страх деякі грабіжники гробниць можуть перебороти, але з огидою не справиться ніхто. Хитро, хитро.

Двадцять тисяч незайманок ляжуть разом з імператором Пу в могилу, але їх ше шукають. Поки що назбирали тільки двадцять три.

Шихуанді за 10 років об'єднав Китай, а імператор Пу за 20 років перетворив на рабів свій народ

Великий імператор Пу ввійде в історію як великий підкорювач диких племен та величезної території боліт і тайги. Шихуанді за 10 років об'єднав Китай, а імператор Пу за 20 років об'єднав і перетворив на рабів свій народ. Александр Македонський і Юлій Цезар були великими завойовниками чужих територій, а імператор Пу перший у світі великий завойовник території власної.

Великий китайський мур захищав Китай від набігів агресивних племен, а споруджений Пу великий мур захищає світ від того, щоб агресивні племена не вирвались наззовні.

Як тільки погребальна церемонія буде завершена – українські ворота в мурі будуть наглухо запечатані, щоб ніхто не потривожив великого імператора Пу у царстві мертвих і бухих.

Славетне ім'я твоє, о великий імператор Пу, увіковічнене в легендах і піснях навіки.

Тих, що від фанатів "Металіста".

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі