Черговий скандал: Поплавського заїла заздрість до Бобула

"Співаючий ректор" знову голосно обіср**ся

Лайно, схоже, якщо виринає – то якось системно: я більше року, мабуть, навіть не згадував, що є в нас такий Поплавський. А тут раптом в таксі почув його паскудне мекання, щось там про "перемогу одну на всіх".

А тоді в мережі бачу – він черговий скандал спровокував: на зустрічі з майбутніми студентами мова зайшла про пригощання варениками. Дівчина спитала, чи є ще вареники, на що Поплавський хамськи ляпнув: "Подивися на себе, ще вареників тобі!" Ну і далі щоки дув: "Я чистий піарщик, якщо скандалу немає, я його придумую", ще якусь тупу маячню ніс...

Однак Поплавський виявився набагато тупішим за Бобула. Навіть повторити успішну схему не зумів

От точно Поплавського жаба задушила щодо нещодавнього успішного сексистського скандалу з Бобулом! Тільки той блогерку втоптував, що незаміжня і стара, а цей – студентку, що товста.

Однак Поплавський виявився набагато тупішим за Бобула. Навіть повторити успішну схему не зумів. Бобулу вистачило клепки домовитись з блогеркою, перш ніж розкрутити скандал, і в результаті про нього згадали ті, хто давно забув, а квитки на його концерти розпродано. А Поплавський просто голосно обіср**ся.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі