Відкриваю таємницю найсмачнішої запеченої картоплі

Хрумка, ніжна, з тягучим сирним соусом... Це не картопля, а свято якесь!

Я точно знаю, що ви любите картоплю, а якщо вона ще й має хрумку скоринку – це взагалі топчик. А я люблю вас дивувати цікавими смаковими поєднаннями, тому запечена картопля за цим рецептом буде для вас черговим відкриттям. Вся річ у тому, що спочатку ми її підваримо, а потім ще й запечемо до хрумкості та приготуємо ідеальний соус на основі сиру та хрону. Просто спробуйте – і питання, як приготувати смачно картоплю, у вас закриється назавжди, обіцяю.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі