Смак – у саме серденько! Готуємо до Масляної млинці з пшона

Черговий автентичний український рецепт у вашу скарбничку

Сьогодні починається Масляний тиждень, який триватиме до 26 лютого. До речі, свято Масляної українці здавна називали Колодій, і воно бере свій початок з праслов'янських часів, ще до хрещення Київської Русі. З цього приводу я вирішив розказати вам новий цікавий рецепт з Центральної України – будемо готувати млинці з пшона. Доволі неочікувано, правда? Але я впевнений, що такі млинці на молоці з додаванням пшона вразять вас своїм смаком у саме серденько. І тепер, коли ви будете думати, що приготувати на сніданок, згадаєте цю страву та почастуєте близьких цими смаколиками.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі