"Він набожний хлопець!" Соловйов впав в істерику через фото сина

Мабуть, тому його не мобілізували – бо дуже сильно молився

Володимир Соловйов влаштував в ефірі істерику з приводу поширення інформації про його середнього сина Данііла – гламурну модель.

Соловйову, полум'яному борцю за розстріли тих, хто не схотів воювати, закидали, що на фронті немає ані 34-річного режисера Олександра Соловйова (в 14 виїхав до Ірландії, навчався в Лондоні), ані 21-річного Данііла Соловйова (навчався в Лондоні, але, ймовірно, турнули за аморалку, бо закінчував елітну Ломоносівську школу за 1,5 млн руб./рік, де навчається ще троє з молодшого соловйового посліду; а після школи був скандал через його стосунки з юною лядью з психічним розладом, можливо з наркозалежністю).

Хто ж це допустить – щоб набожна модель та й відправилась на український утилізатор?!

Але Соловйову так просто не заткнеш хлєбало: він голосно верещить, що його син "модельної зовнішності талановитий музикант і режисер – глибоко набожний хлопець". Звісно, це виправдовує все. Хто ж це допустить – щоб набожна модель та й відправилась на український утилізатор?!

Що цікаво, панівна більшість російських медіа, що поширили скандальну інформацію і фото (цілком справжні, навіть близько не фейк), вже встигли навіть вибачитись перед Соловйовим. А те, що росіяни все це проковтнуть і далі щиро дякуватимуть, що хоч іноді тушки їхніх утилізованих виплодків привозять додому, – взагалі без варіантів.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі