Такого ви ще не їли! Салат із пшеницею та сиром

Українська кухня може бути новою, цікавою та вражаючою

Я не втомлююся закликати вас готувати більше страв з пшеницею. Вона не лише ідеально пружна та дуже смачна, а ще й така рідна, наша, українська. Тож сьогодні приготуємо салат з пшеницею й овочами. Ця проста страва здивує вас цікавим поєднанням смаків. До пшениці та овочів я додав горіховий сир, який ще більше збагатив його своїми легкими приємними горіховими нотками. Ще я розкажу вам, скільки варити пшеницю, щоб вона була ідеальною, а також ви вкотре зможете впевнитися, що українська автентична кухня – це не лише вареники та борщ.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі