"На Бєрлін!" Росіяни масово втратили контакт з реальністю

Після нашої перемоги там слід ввести ще й добрячий карантинний період

"На Бєрлін!": кремлівські пропагандисти в Тулє десь роздобули три дитячі (!) танчики з червоними зірками, якось в них ввіпхались (мабуть, з милом) і влаштували "танковий парад". І навіть трохи постріляли пейнтбольними капсулами з червоною фарбою. Центральний російський телеканал "Россия 1" поставив цей матеріал в прайм-тайм.

І кого цікавить, що навіть справжні, а не дитячі танки РФ порівняно з "Леопардами" – примітивний металобрухт?

Народ, до речі, радісно підтримував: і танчики, і "на Бєрлін!". І кого цікавить, що навіть справжні, а не дитячі танки РФ порівняно з "Леопардами" – примітивний металобрухт? Що при повноцінному, а не теперішньому обережному частковому включенні тої ж Німеччини у війну (якщо Кремль таки дотисне Бундестаг вересками "На Бєрлін!", "Войдьом на танках в Бєрлін і уже нє вийдєм нікоґда!", "Ядерной ракєтой по Бєрліну – і всьо!") від армії РФ лишиться дуже скромна купка сміття за дуже короткий час.

І це ж не якісь секретні відомості – це очевидні і всім відомі речі. Росіяни реально масово втратили контакт з реальністю. Не без допомоги Кремля, звісно, – але ж пропагандистська маячня 99% населення зайшла без жодного спротиву!

Там, походу, крім демонтажу має бути ще й добрячий карантинний період. Поки з природніх причин не зменшиться до мінімальних величин кількість носіїв побєдобєсія. Зважаючи на те, як вони виховують зараз дітей, період затягнеться на покоління два десь.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі