Кадиров практично в очі назвав Путіна с**клом

Цікаво, скільки залишилось до криків "царь нєнастоящій"?

Пам'ятаєте бородатий анекдот про півня, котрий "і на хазяїна почав поглядати"? Ну от: Кадиров вже повністю вжився в роль того півня. Після всіх заяв Путіна, Шойгу, Герасимова та решти, що Росія воює не з якоюсь там Україною, а героїчно захищається від цілого НАТО, тому все так важко і чимдалі ближчий ядерний удар в рамках Третьої світової, Кадиров тупо опустив їх всіх. Щоправда, приховав прізвища кремлівської верхівки за евфемізмом "різноманітні експерти".

"Я назвал неуместными разговоры различных экспертов, которые пытаются навязать статус мирового конфликта российской специальной военной операции на Украине. Весь мир не сошелся на НАТО и кучке стран, которые в него входят… До Третьей мировой нам еще далеко. А если кто-то распинается, что "все мировое сообщество" против России и считает только НАТО "мировым сообществом", то пусть считают это мировой войной".

Тобто Кадиров практично в очі назвав Путіна с**клом.

Отже, в Росії зараз реально іде потужна підкилимна гризня за більший шматок – і пієтет до Путіна вже втратили всі, а не тільки Пригожин і Кадиров. Цікаво, скільки залишилось до криків "царь нєнастоящій"?..

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі