Ми вступаємо у вирішальну фазу

Маємо купу хороших новин щодо зброї, а далі їх буде ще більше

Цього року Україна отримає від союзників зброю, яку не вдалося отримати у 2022-му.

Вже перший тиждень 2023 року доводить це. Колісні танки та броньовані машини від Франції, бронетранспортери Bradley та Marder від США та Німеччини, додаткова німецька батарея Patriot, боєприпаси і багато чого іншого. А ще дочекайтеся оголошення нового американського пакету!

Президент Володимир Зеленський цього тижня проводить реальний дипломатичний марафон, кожного дня – переговори з трьома, чотирма лідерами. Деякі рішення про постачання зброї ухвалюються прямо під час розмов. Деякі будуть ухвалені за їх результатами. Це була ідея президента – розпочати дипломатичний новий рік без розкачки, суперінтенсивно та максимально предметно. І ця робота дає конкретні результати.

Мета може бути лише одна: перемога України. Лише так можна забезпечити тривкий мир в Європі

Завдяки цій наполегливій роботі і героїзму ЗСУ та всіх Сил оборони України дипломатичній команді президента вдалося переконати союзників: час табу щодо зброї минув. Ми вступаємо у вирішальну фазу. Мета може бути лише одна: перемога України. Лише так можна забезпечити тривкий і справедливий мир і безпеку в Європі.

Звідси – каскад хороших новин щодо зброї, а далі їх буде ще більше. І після кожної такої новини дедалі сильнішим ставатиме скрегіт зубів у Кремлі та плач на росТБ.

А ми продовжуватимемо командно працювати на щоденне зміцнення України та наших захисників і захисниць, щоб цей рік став переможним.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі