Кадиров vs. Пригожин. Кого зільють першим?

Можливо, ми ще побачимо війну тіктоків гірського барана та відосиків лисого повара

Путін в бункері, Шойгу в Москві, героїчний тіктокер Кадиров в Грозном, кухар-"молотобоєць" Пригожин знімає мотивуючі відосики у в'язницях і моргах, щоб не потрапити під чергову спецоперацію СБУ.

Кадиров хоч на окупованій території ближче до лінії зіткнення робив блискавичні наїзди (прилетів – зняв кліп для "ТікТоку" – звалив зі швидкістю гірського барана). Пригожин же не ризикує наближатись навіть на ракетний на постріл до фронту – а раптом щось прилетить, а раптом СБУ який дрон на нього наведе?

Цікаво, його там Кадиров сильно чморить за боягузтво і мокрі штанці? І як Пригожину досі вдається переконувати Путіна в своїй корисності і героїчності? Тим більше, що його озброєні втікачі-зеки вже створюють серйозну загрозу для російських цивільних.

Пригожин, звісно, пробує накачати собі імідж "суворої і безжальної спецури" – але в глибокому тилу це якось дуже непереконливо виглядає

Пригожин, звісно, пробує накачати собі імідж "суворої і безжальної спецури" – але в глибокому тилу це якось дуже непереконливо виглядає. Чи, може, лисий офіціант таки ризикне доїхати до Бахмуту?

Бо ще трохи – і російські пабліки обговорюватимуть, як Кадиров прилюдно плюнув на медальки "заслуженного кухонного орденоносця – героя Росії і динири". А Пригожину, в принципі, і відповісти нема чим. Навіть якщо за ним тягають кофр з "наградною кувалдою".

З іншого боку, може, буде "війна відосиків": героїчно-загрозливі тіктоки Кадирова з кавказьких аулів проти суворих відосиків Пригожина з "героїчної оборони Бахмуту". Чи хоча би з Шахтарська чи Макіївки, якщо до Бахмуту наближатись надто лячно.

Бо поки виглядає так, що Кадиров – в героях, ще й захапав собі підготовку новобранців. А Пригожина, ймовірно, вже готуються злити – не так через надмірну жорстокість, як через повну відсутність користі з нього. А тилових "героїв" Кремлю і так не бракує.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі