Росіяни за лічені місяці зробили те, з чим не впоралась наша влада

Ненависть "до Росії і взагалі до всього російського" сягнула хмар

Новорічне звернення Дмитра Медведєва виявилось значно цікавішим за нудіння Володимира Путіна на тлі фсошників: похмільний, а тому дуже похмурий Дімон суворо заявив про причини нападу на Україну: вони просто не могли більше дивитись, як погано "київський режим" вирощує ненависть до Росії і всього російського! І, очевидно взялись виправляти ситуацію.

"Мы больше не могли смотреть на то, как киевский режим взращивает на Украине ненависть к России, вообще ко всему русскому!"

Ну, мабуть, ми дійсно дуже погано "вирощували ненависть". Зате коли за справу взялись ці лапотні "аграрії" – результат був миттєвий! Ненависть "до Росії і взагалі до всього російського" миттєво пішла в ріст і сягнула хмар! Пишно розрослась і захопила кожного без винятків українця і навіть добрячу частину європейців! Оце ефективна агротехніка!

"Київський режим" за стільки років ледь-ледь проклюнув якусь нещасну дрібненьку ненависть буквально в пари десятків відсотків громадян України. А тут буквально за лічені місяці такий моментальний і приголомшливий успіх!

От тільки що вони тепер робитимуть з такою космічною плантацією потужної і всеохопної ненависті до них?

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі