Чому посол-сексологиня в Болгарії – це міксер в очі

Подейкують, вона влаштовує деяких любителів ребусів у Твіттері. Тому ось так

Перше. Болгарія – держава НАТО, ЄС і має виходи до Чорного моря. Уже зараз, а не завтра, треба чітко, логічно і спільно думати про те, як нам укріпити акваторію. І щоб не було спроб у майбутньому зробити Чорне море своєю калюжею, а ще блокувати нам порти Одещини – читай, рубати імпорт/експорт і зручненько обстрілювати Київ калібрами з кораблів. План безпеки на морі вже зараз спільно із адекватними сусідами. Чи потягне це спеціаліст в лібідо-енергетиках? Певно, що ні.

Румен Радев назвав "розпалювачами війни" депутатів, які затвердили пакет військової допомоги для України

Друге. Президент Болгарії – мужчина з досить проросійськими поглядами. Зі свіжого: Румен Радев розкритикував рішення парламенту про військові поставки в Україну. Назвав "розпалювачами війни" депутатів, які затвердили пакет військової допомоги для України. Та повідомив, що засмучений тим, що не може накласти вето на закон через те, що його ухвалила конституційна більшість. Днями його прізвище фігурувало в спеціальній доповіді Державного департаменту США про російську дезінформацію та пропагандистську екосистему Кремля. У звіті є прямі натяки на допомогу СЗР РФ Радеву під час виборів.

Три. Там дуже специфічна урядова ситуація. За два роки – кілька виборів і коаліцій. Переможець останніх – партія Бойко Борисова. У минулому, коли він був прем'єром, він всупереч законодавству схвалив будівництво російського газогону "Балканський потік" в обхід України. Всупереч попередженням своїх спецслужб. Ще у 2017-му Борисов заявляв, що домагатиметься скасування санкцій проти Росії у 2018 році.

Разом з тим країна є потужним торговцем зброєю і має купу найменувань як колишня учасниця Варшавського договору – вони ой як нам треба. І ми таки їх отримуємо – часто непрямо, але уже приблизно на мільярд.

Чи потягне таку державу сексологиня? Певно, що ні

Чи потягне таку державу сексологиня? Певно, що ні. Тут треба бути економістом, розуміти хоч базово щось про зброю. Але подейкують, вона влаштовує деяких любителів ребусів у Твіттері – тому от так.

Чесно – це якийсь експорт кінологинь в ЄС. Біль, бо мова йде про зброю, наше виживання і нашу далеку перспективу. Тобто безпеку Чорного моря.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі