Росіяни мали простий спосіб закінчити війну

Але вони не захотіли

Бісить, коли читаєш або слухаєш від чергового західного автора про "війну Путіна".

"Війна Путіна" (дуже умовно!) тривала з лютого по березень, коли ще можна було розказувати, що кремлівський режим потай від усіх (включно з власними громадянами) готував напад на Україну. І цю війну Путін програв.

Після цього війна почала стрімко ставати війною росіян проти України. Спочатку влада почала проводити у Росії приховану мобілізацію "за гроші". І добровольців вони знаходили. Зрештою, восени уже почали просто мобілізовувати усіх, кого змогли. І кожного разу вони знаходили досить людей, аби вирішити свої задачі. Так, ці люди швидко закінчувалися, бо така вже в них тактика, але людей вони постійно знаходили.

Не треба протестувати, не треба йти на мітинги, не треба скидати Путіна і його режим – просто не ходіть у армію

"Прості росіяни" мали змогу давно припинити цю війну. Якби просто не йшли до російської армії. Не треба протестувати, не треба йти на мітинги, не треба скидати Путіна і його режим. Просто не ходіть у армію. За гроші або через шматок паперу, який кинули до поштової скриньки. І все, "путінська армія" би закінчилася, а з нею – і війна.

Але ні, ці імперіалісти готові жертвувати власним життям заради примарної надії знищити Україну. І їхні матері та жінки лише ниють, що "хлопчикам" не дали бронежилетів, але саму загарбницьку війну не відкидають.

І не треба мені розказувати, що їх примушують воювати. Прям усі втекли у ліси, і їх там відловлювали? Багатьох реально посадили за відмову від мобілізації?

Тому ні, шановні. Ніяка це не "війна Путіна". Це війна одного враженого імперською бацилою народу проти України. І весь цей народ має за неї відповідати.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі