Трутні з пафосними пиками. Я кайфую від істерик "Дождя"

Скільки з макбуком в кадрі не сиди – все одно нафталінова програма "Время"

Як кайфую від сльоз "Дождя". І вважаю, що цих трутнів, які напряму причетні до побудови рашизму, треба випилювати з усіх пристойних спільнот.

Те, що це гавно – було відомо давно. То Крим у них російський, то офіс їм перед вторгненням у Києві треба був терміново, то українці самі сєбя пострєлялі, то ополчєнци Донбаса воюют с рєжимом, то "Украинє волшебно било в СССР". Скільки з макбуком в кадрі не сиди – все одно нафталінова програма "Время".

Я таке не дивлюсь, бо роками віддаю перевагу Die Welt, CNN і WSJ та візуальній естетиці France 24 – проста студія, стильні і розкуті ведучі без пафосних *бальників. Дуже стильні гості з фаховістю – не полінуйтесь якось зайти і подивитись на те, що начоси і матрьошечний макіяж в далекому минулому. Я уже мовчу, як запрошені експерткині вдало поєднують різні аксесуари і прикраси. Насолода для вух і очей.

Імперці з московським акцентом і пиками хатньої миші в чані із зерном могли збуджувати хіба тих, хто ніколи не шукав альтернативи

Тому імперці з московським акцентом і пиками хатньої миші в чані із зерном могли збуджувати ну хіба тих, хто ніколи не шукав альтернативи. І не гуглив: хто ж там у світі модний публіцист, журналіст і як виглядає сучасна дискусія. І врешті, які там тренди в світі у ЗМІ, крім упованія на щось московитське.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі