Чверть століття темряви. Росію чекає моторошна перспектива

Якщо вони вбиватимуть себе об Україну ще рік-другий, то 50 темних років – це мінімум, який їм світить

Почитав увечері стрічки новин. І наші, і ворожі, і західні, і емігрантські...

Згадав старий анекдот, коли у вірменського радіо спитали: що робити, якщо на тещу напав тигр? Нічого, відповіло вірменське радіо, сам напав – хай сам і викручується!

Мені дуже цікаво побачити, як і скільки десятиліть викручуватиметься із ситуації, в яку сама себе й загнала, облізла кішка, яка називала себе російським тигром.

Кожний місяць цієї тупої, безглуздої бійні заганяє їх в ізоляцію, бідність та безнадію на довгі роки

Війна може тривати ще довго. Дуже довго. Але з тим же негативним для російських патріотів результатом. Тому що російське тупувате керівництво неадекватно себе оцінює та оцінювало ще до початку війни. Бо її не треба було починати. І що довше вона триватиме, то менше у РФ шансів повернутися до цивілізації. Кожний місяць цієї тупої, безглуздої бійні заганяє їх в ізоляцію, бідність і безнадію на довгі роки. Вони спалюють своє майбутнє, майбутнє своїх дітей і вже почали знищувати перспективу для онуків.

Навіть якщо вони капітулують сьогодні, то попереду на них чекає дуже тяжка чверть століття. Якщо ж вони вбиватимуть себе об Україну ще рік-другий, то 50 темних років – це той мінімум, який їм світить.

Жахлива перспектива. Але заслужена.

Ти цього хотів, Жорже Данден!

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі