Геть сором? В Кремлі зізнаються в реальних намірах

Коли справжні цілі – знищення українців і України, які тут можуть бути компроміси і угоди?

Угоди і компроміси з Кремлем нереальні. В неділю в ефірі в Соловйова їхній політолог Сергій Міхєєв, коментуючи удари по українській інфраструктурі, закликав до геноциду і масової депортації українців з України: "...Того, что делаем сейчас [щодо руйнації критичної інфраструктури України – прим. авт.] – недостаточно. Надо больше – вообще все, что обрушает и дезорганизует жизнь украинского государства. Если бы этим людям некуда было выехать, это была бы гуманитарная катастрофа… Давайте с американцами заключим гуманитарную сделку: пусть они пришлют сюда 100 пароходов – и будем из Одессы вывозить туда, вперед – туту на Америку, и привет!.. Надо сделать так, чтобы Украина была вынуждена отправить еще 10-15 миллионов беженцев в Европу".

Якийсь дикунський "бенкет під час чуми": вони вже всі розуміють, що на них очікує трибунал, тож вже не соромляться і публічно зізнаються в реальних намірах – звільнити Україну від українців.

Для нас тут нічого нового: вони саме цим всі 300 років окупації займались. Частину українців вивозили в Сибір (Зауралля, на Камчатку, в Казахстан – не принципово), частину – витісняли в Європу і Америку-Канаду.

Мета Росії – не "демілітаризувати територію вздовж кордонів" і не "убезпечити кордони РФ", а позбутись українців в будь-який спосіб

Але союзникам таке публічне зізнання корисне для узгодження їхньої картини світу зі страшними реаліями. Так, мета Росії дійсно позбутись українців в будь-який спосіб. Не "демілітаризувати територію вздовж кордонів", не "убезпечити кордони РФ", навіть не прирости територіями – а конкретно щоб українців в Україні не лишилось.

Практика показала, що коли подібні заяви озвучують десь в Соловйова чи Скабєєвої, за кілька тижнів це ж озвучує і офіційний Кремль – в особі якогось Мєдвєдєва чи Володіна з Матвієнко.

На цю позицію мають зважати союзники, коли оцінюють перспективи угод, компромісів, просто тимчасових домовленостей з Росією. Все, що Кремль виставляє в якості вимог і пунктів обговорення, по факту просто белетристика для зайняття часу союзників (бо Україна серйозно пропозиції Кремля не сприймає, вже досвідчена).

Коли реальні цілі – знищення українців і України, які тут можуть бути компроміси і угоди?

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі