Два лайфхаки в умовах відсутності електрики

Путіну обломиться зв'язуватись з українцями

Я собі вирішив так. Щоб більше не потрапляти в емоційні гойдалки – взагалі не зазирати в розклад відключень світла. Бо він типу дозволяє щось планувати і створює ілюзію контролю над життям. А потім щось *уякне, і ти такий: "Блін, а я ж вже планував шось, опять той ДТЕК не париться моєю проблемою". Тобто розклад дає очарування, яке гарантовано призводить до розчарування.

Мій перший лайфхак такий: у ліфт не заходити без 20 хвилин чогось до 10 хвилин наступної години. Бо навіть планові відключення в нашому районі відбуваються побудинково, реально з вулиці бачив поступове відключення.

Другий лайфхак такий: тримай напоготові два павербанки, достатні для заряджання телефону, з якого можна роздавати інет

Другий лайфхак такий. Тримай напоготові два павербанки, достатні для заряджання телефону, з якого роздаю інет на ноутбуки. Їх у мене два, тому по черзі їх хватить на сім годин роботи або гортання стрічки у Фейсбуці, яку створюють мої найкращі у світі френди.

Ну і да. Якщо зв'язок звалиться остаточно – при свічці перечитаю "Празький цвинтар" Еко або "Емпайр V" Пєлєвіна. У першому класно розказано конспірологію фашизму, а у другому – про модус рашистів.

Удачі всім нам! Путіну обломиться зв'язуватись з українцями.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі