Кремль викинули з вищої ліги світової політики

Початок "світу без Путіна" покладено

Сьогодні хітом всіх ЗМІ стало обговорення рукостискання Джо Байдена та Сі Цзіньпіна. Хто, з якої сторони і таке інше – дуже цікаво. А для нас важливо, що ця зустріч стала початком "світу без Путіна". Російський режим ще може накоїти чимало зла, але у вищій лізі світової політики Кремля немає. Рішення Путіна не з'являтися на саміті "двадцятки" (навіть онлайн) тільки підкреслює це.

Очевидно, що Китай не буде "здавати" російський режим – це йому невигідно. Для чого втрачати молодшого партнера, який фактично стає васалом? В товаристві або тераріумі – називайте, як хочете – світових лідерів Росія втратила свою гру, якою так пишалася, і стала "третім зайвим".

Хороша новина у тому, що міжнародний престиж Росії не повернути, її більше не бояться і більше не поважають

Радіти зарано: Захід боїться неконтрольованого перезавантаження Росії, а незахідний світ хоче і надалі купувати її ресурси та продовольство. Хороша новина у тому, що міжнародний престиж Росії не повернути, її більше не бояться і більше не поважають. Це не робить Росію менш небезпеченою, скоріше навпаки, але робить її набагато слабшою. І цей процес вже не зупинити. На міжнародній арені все менше Росії – і це дуже добре.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі