Швейцарцям просто плювати, що нас вбивають

Високі паркани комфортних маєтків зробили їх сліпими, глухими та байдужими

Швейцарський нейтралітет не забороняє тримати в їх банках криваві російські гроші, які використовуються для вбивства українців.

Він не забороняє критикувати Україну за корупцію та гучніше за всіх висловлювати занепокоєння, що гроші на відновлення будуть вкрадені.

І навіть не забороняє коханці Путіна народжувати на березі Лугано м'яснику дітей, а "Раші Тудей" віщати з швейцарських телеекранів.

Але забороняє поставку Україні швейцарських боєприпасів, які виготовлені багато років тому. Багато років тому придбані іншими країнами. Багато років зберігаються в інших країнах.

І саме ці інші країни, їх уряди та народи хочуть допомогти нам захиститися і поставити нам ці боєприпаси, щоб збити іранські дрони та зберегти більше життів українських дітей. Але саме це швейцарський нейтралітет забороняє.

Навіть товщина слою масла на швейцарському хлібі від міцності відносин з Росією не зміниться

Швейцарські громадяни не замерзнуть без російського газу та не голодуватимуть без російського зерна. В Швейцарії немає "Вагнера" та залежності від російсько-китайських грошей. І навіть товщина слою масла на швейцарському хлібі від міцності відносин з Росією не зміниться.

Швейцарії просто пох на те, де на європейському континенті і кого вбивають тисячами. Високі паркани комфортних маєтків зробили швейцарців сліпими, глухими та байдужими.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі