Страшна правда: Путін нагріб третину мільйона призовників саме для цього

Росіян дійсно мобілізували для закидування наших позицій трупами

Через півтора місяці після початку в Росії "часткової мобілізації" 300 тис. цивільних я натрапив на неофіційне повідомлення з передової: "Перед нашим опорником все поле всіяне трупами [російських мобілізованих]. Ми ледве встигаємо перезаряджати кулемети. 41 атака за день, кожні півгодини. Здуріти можна".

Ще наприкінці вересня мене часто питали європейські медіа через ту "часткову мобілізацію" і чутки про можливий мільйон призовників: "Для чого їм стільки? Як це вплине на війну?" Я як історик згадав традиційну тактику Москви в усі війнах: "завалити трупами". Те, від чого божеволіли німецькі кулеметники.

До речі, тіла вони традиційно навіть не пробують забрати. Добре, що холодно

Минув буквально місяць з мого коментаря – і реалії підтвердили мою думку. Вони дійсно нагребли третину мільйона (і можуть нагребти ще мільйон) саме для цього – щоб мати м'ясо, яким можна закидувати наші позиції. До речі, тіла вони традиційно навіть не пробують забрати. Добре, що холодно.

А хтось з європейських політиків ще говорить про якісь "можливості домовитись з Путіним, бо ядерна загроза реальна". Яке "домовитись", про що? Якщо в нього абсолютно інші межі недопустимого, неприйнятного? Ніколи і ніяк!

Загребти "на роль трупа" третину мільйона своїх громадян – то як з таким домовлятись?

Загребти "на роль трупа" третину мільйона своїх громадян, бахнути "маленькою такою ядерною бомбою", спробувати заморозити 30 млн українців взимку без світла й тепла... Там немає обмежувачів, немає отих "червоних ліній". То як домовлятись з такими ксеносами з ксеномораллю?

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі