У росіян з'явилася наступна ціль

Але і на цей раз вони не отримають того, чого прагнуть

Росія у лютому випробувала нашу армію на міцність. Тоді до ЗСУ та місцевої тероборони записувалися цілими сім'ями. Росія випробувала нашу владу на мужність. У критичний момент президент відмовився залишати столицю, так само як мер Києва і попередній президент держави. Слова "нам потрібна зброя, а не евакуація" розійшлися по всьому світу.

Тепер у росіян наступна ціль. Це ми, цивільні люди.

Росіяни і раніше умисно били по житловим будинкам, школам, церквам, лікарням, евакуаційним коридорам, гуманітарній допомозі. Тепер вони руйнують цивільну інфраструктуру по всій країні. Вони хочуть залишити нас без світла, електрики, води та опалення на зиму. Це тактика терористів. Терористи хочуть через біль людей добитися поступок від влади.

Росіянам доведеться засвоїти: свобода – найголовніша цінність для українського народу

Росіяни вже отримали відсіч від нашої армії. Їм не вдалося залякати українську владу. Тепер їм доведеться засвоїти ще одну річ. Свобода – найголовніша цінність для українського народу.

"Без світла чи без вас? Без вас!".

Ми витримаємо. І зрештою матимемо все.

Вчорашня історія в аптеці в Києві. Провізор каже мені: "Вибачте, що так довго, ми виключили усе додаткове світло, уряд просив економити електроенергію, от ми й економимо".

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі