Олексій Біловол
Політичний експерт в Институті публічной політики та консалтингу
21.10.2022

Російський Каддафі готує новий антилюдський злочин

Коли вже інстинкт самозбереження змусить Захід зрозуміти, що з терористами не домовляються?

Каховська дамба – нова антилюдська мета кремлівського злочинного режиму. У разі її підриву під загрозою затоплення опиняться більше 80 населених пунктів. До того ж, Запорізька атомна станція (ЗАЕС) опиниться під величезною загрозою, адже саме з Каховської ГЕС береться вода для охолодження найбільшої у Європі й третьої в світі за потужністю атомної станції.

Заради того, щоб зупинити ЗСУ, Кремль готовий залишити Крим без води

І Кремль, який немає протидії українському контрнаступу, готовий заради того, щоб зупинити ЗСУ, підірвати дамбу і позбавити Крим води. Той Крим, про який вони стільки років після злочинного та цинічного захоплення говорили, що він їхній, рідний.

Новий судний час для сучасного світу.

І знову питання: скільки ще бункерний дід, якому досі вдається зберігати посаду президента РФ і який явно залишився в якомусь уявному світі минулого, може загрожувати майбутньому всього сучасного світу? І коли все ж таки елементарний інстинкт самозбереження, не кажучи вже про елементарну повагу до себе та своїх цінностей, змусить Захід зрозуміти, що з терористами не домовляються, їх просто "мочат в сортирах", як свого часу запевняв той самий Путін, який через свою безкарність та марні намагання знищити Україну сам став терористом номер один. Питання тільки хто, коли і яким чином все ж таки вирішить цю ключову проблему для світового майбутнього.

Я вірю в те, що на концерт до Кобзону до Нового року відправиться головний диригент нової світової війни

Я вірю в те, що питання буде вирішено до Нового року, і на концерт до Кобзону відправиться головний диригент нової світової війни. Адже Каддафі теж вважав себе безсмертним. Так Путін – не Каддафі. Але й Каддафі не загрожував світу ядерною зброєю та техногенними катастрофами.

А світ завжди перемагає темряву, адже світ – від Бога.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі