Ядерного удару у відповідь не буде. До цього треба готуватися

Нову війну розпочинати ніхто не буде. Тут он стару ніяк завершити не можемо

Другим важким ударом для українців після можливого ядерного буде відсутність ядерного удару по Росії у відповідь від наших союзників. Його не буде, і до цього варто готуватись.

Макрон он вже заявив, що Франція не буде бити по Росії, якщо та раптом запустить у нас ядерку. І правильно, з якого дива і логіки йому таке робити? Щоб автоматично напроситись на удар по Франції?

Ядерна зброя нормальних країн – зброя захисна, і поки їх територію не атакують, ця зброя застосована не буде

Ядерна зброя нормальних країн – зброя захисна, і поки їх територію не атакують, ця зброя застосована не буде. Вони не перебувають у стані відчаю, як Путін, щоб взагалі навіть заводити мову про її застосування.

Ядерний удар по Україні означатиме, що війна в Україні триває. Ядерний удар по Росії означатиме, що почалась нова війна. Світова, несвітова – пофіг на дефініції, це не важить. А ядерна ракета важить багато кілотон.

А нову війну розпочинати ніхто не буде. Тут он стару ніяк всім світом завершити не можуть. Будуть санкції, ще більше ізоляції та, може, небачені важелі впливу. Але не удар у відповідь.

Вони не хотіли закривати небо, постачати танки та безліч інших вкрай необхідних нам речей, аби лише не стати стороною конфлікту й не наразити свої міста на удари. Навіть не ядерних ракет, а звичайних, до яких ми вже звикли. Невже ви вірите, що тепер вони вдарять по Росії ядерною зброєю? На якій підставі?

Оця передапокаліптична ядерна істерія корисніша більше нам, аніж Путіну

Але оця передапокаліптична ядерна істерія корисніша більше нам, аніж Путіну. Добре, шо він почав ці всі балачки і погрози – навіть неозброєним оком видно, як зарухався Захід і як активізувалась допомога Україні.

А озброєним оком дивитись на Росію ще приємніше.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі