На росіян чекає страшне похмілля. Ось тоді почнеться

Міжнародна ізоляція, розбита армія, знищена репутація, тавро ізгоя... І це ще не повний перелік

Повторюся: після дикої п'янки приходить похмілля. Завжди. Це не тому, що хочеться, а тому, що організм, який перебрав отрути, страждає і намагається її вивести геть.

Коли закінчиться божевільний угар військового психозу та брехні в РФ, настане момент відкату. Він буде дуже тяжким.

Багатотисячні жертви серед населення, економіка, що стагнує, міжнародна ізоляція, розбита армія, знищена репутація, тавро ізгоя на будь-якому власнику російського паспорта.

Я не перебільшую. Я недоговорюю. Все буде набагато гірше.

У сучасному світі від безчестя і ганьби сховатися неможливо

У багато разів. У сучасному світі від безчестя та ганьби сховатися неможливо, система поширення та зберігання інформації не дозволяє.

Можна скільки завгодно заперечувати зроблене в Бучі, але все записано, враховано, зважено. І за це треба буде відповісти – і перед світовою спільнотою, і перед своїм народом, і, що найголовніше, перед українським народом, з якого з таким задоволенням і цинізмом поглумилися ті, хто називав себе "визволителями".

Я не думаю, що російська влада та російський народ здатні пройти покаяння та визнати свої злочини. На жаль, історія говорить про інше. Росія ніколи не визнавала своїх злочинів і ніколи ні в чому не каялася. Тому не варто очікувати на те, що вбивці добровільно стануть на шлях виправлення.

Але приниження та обструкції вже не уникнути.

Росіян треба роззброїти і дати жити так, як вони хочуть, але на відстані від цивілізованого суспільства

Виправити щось у суті державної політики дикого племені, яке "приростає територіями" сотні років, неможливо. Але їх можна роззброїти, ізолювати і дати жити так, як вони хочуть, як звикли, але на відстані від цивілізованого суспільства.

У цьому немає жодної русофобії. Ми їх не боїмося і довели це. Це всього лише питання безпеки та гігієни. Ті, хто можуть і хочуть не відповідати за політику божевільного гбшника, поїдуть і стануть членами суспільства у нормальних країнах.

Я вважав і вважаю, що така форма ескейпізму є прийнятною, і її потрібно заохочувати.

Інші переживуть похмілля. Або не переживуть. Або навіть не помітять його, похмелившись кров'ю внутрішніх конфліктів.

Не хочу нічого пророкувати. Хочу стіну, рів та крокодилів. І нехай за стіною твориться все, що завгодно

Не хочу нічого пророкувати. Хочу стіну, рів та крокодилів. Голодних крокодилів. Багато. І нехай за стіною діється все, що завгодно.

Сором – це те, що відрізняє людину від тварини. Тварина не здатна соромитися скоєного. Якщо людське суспільство не здатне на каяття за скоєні його членами злочини...

Висновки робіть самі.

Просто почитайте російські паблики і патріотичні ТГ-канали, подивіться російське ТБ.

Безнадійно. Випалено.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі