Когось в Кремлі геть накрило істерикою

Це вже заяви навіть не гопника, а обдовбаного психа-терориста

Здається, когось в Кремлі геть накрило істерикою – від імені Медведєва в мережі з'явилась майже непристойна заява на тему "НАТО проковтне все, Росія може робити, що їй заманеться, розкидатись ядерними бомбами в усі боки з будь-якого приводу і без – нічого їй не буде, ніхто не ризикне втрутитись і зупинити".

"НАТО не станет прямо вмешиваться в конфликт и при таком раскладе. Ведь безопасность Вашингтона, Лондона, Брюсселя для Североатлантического альянса гораздо важнее, чем судьба никому не нужной погибающей Украины. Погибать в ядерном апокалипсисе заокеанские и европейские демагоги не собираются. А потому – проглотят использование любого оружия в текущем конфликте".

Це вже заяви навіть не гопника, а обдовбаного психа-терориста. І на Заході ці погрози взяли до уваги.

Щойно Путін оголосив мобілізацію – посипалась внутрішня система стримувань і противаг

Насправді логіка очевидна: Путін не дарма всіляко відтягував мобілізацію, а тоді запровадив "часткову". Щойно він це зробив – посипалась внутрішня система стримувань і противаг, внутрішні багатосторонні домовленості "кому скільки дозволено і хто що з цього має". Причому демонстративна "особлива позиція" Чечні, а тепер перспективи теж особливої, але не настільки привілейованої позиції Дагестану (що "призупинив заходи" мобілізації після масових заворушень і нападів на силовиків) обурили інші регіони. Як так – їм можна, а ми що – лохи?!

Тобто в Путіна на порозі масована феодалізація. Що цілком відповідає формулюванню в цьому "листі психа": "Если возникнет угроза самому существованию нашего государства". Тобто, Кремль погрожує світу ядерною війною, бо імперія почала розсипатись через неочікувано глибоке залучення до війни. Україна до цього має дуже опосередкований стосунок.

Виходить, це насправді обдовбаний вереск "негайно допоможіть мені зберегти імперію від розсипання, інакше я по вас довбану"

Виходить, це насправді обдовбаний вереск "негайно допоможіть мені зберегти імперію від розсипання, інакше я по вас довбану"?

Звісно, ніхто нічого не робитиме. Але ця заява може стати одним з останніх аргументів на користь банальної зачистки спецсилами фігур, що демонструють найбільшу неадекватність. Бо з психами не розмовляють і не домовляються: вони не відповідають за свої слова, домовленості і зобов'язання.

В Кремлі не могли не розуміти очевидних висновків, котрі зробить Захід з такої психопатії. Отже, оприлюднили подібне навмисне. Логіка "краще жахливий кінець, ніж жах без кінця"? "Нехай це все просто закінчиться якомога швидше, вже плювати, як"?

Росія остаточно протиставила себе всьому іншому світу. Бо ніхто не терпітиме такого нахабства.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі