Голий король може прикрити своє причандалля лише одним

Підробний імператор зі справжнім пістолетом

Єдине справжнє в цій війні – це убивства і руйнації. Усе інше, від причин до ролей нападників – жалюгідна підробка, симулякр і дешева репліка.

Ми навіть вже звикли до цього, й щоби нам не було так трешово від усвідомлення безглуздості нападників, то навіть трохи підігруємо їм. Мовляв, велика імперія і темна орда суне на нас з чітко вивіреною метою, а ми відбиваємось, воїни світла.

Але це все фігня.

Імператор – просто ї**нутий старий носій портфелів, якого примха історії винесла на вершину величезної країни

Імператор – просто ї**нутий старий носій портфелів, якого примха історії винесла на вершину величезної країни з ядерною зброєю, і він захворів на манію величі. Жодної історичної цінності його персона не несе, а єдина слава, котра йому світить – слава Герострата, нікчеми, який просто наробив біди і руйнацій, щоб прославитись. Він не зробив жодної дії, яку можна маркувати як історичну – ні всередині своєї країни, ні знадвору.

Армія – зборисько абсолютно неефективних невдах, щедро перемежованих відвертими садистами

Армія – зборисько абсолютно неефективних невдах, щедро перемежованих відвертими садистами і відбитими на всю голову покидьками, яких в нормальній армії б не допустили до служби і володіння зброєю. Вся їх відвага – вночі натискати кнопки ракет і "Градів".

Жодного розуміння що вони тут роблять, немає. Жодної притомної, хай навіть людоїдської ідеології, яка б пояснювала їх наміри, немає. Ви тільки вдумайтесь: логотип їх війни, оця зетка – вона виникла просто рандомно, як один зі знаків, якими вони маркували танки по напрямках. При чому навіть не кирилицею, а латинкою. Яке відношення має латинка до Росії? Чому така "велика країна" використовує навіть не свою абетку? Це все склепалось на коліні по ходу, бо попередня ідеологія про денацифікацію і оце всьо виявилась просто незрозумілою навіть тим, хто напав.

Це схоже не на ідеологоію, а на халтуру нашвидкуруч

Тобто якби на танках малювали якісь інші знаки, то замість зетки було б щось інше. Це схоже на ідеологію? Це схоже на халтуру нашвидкуруч.

20 років російська пропаганда шила вбрання для голого короля і всі цмокали язиками, як йому пасує цей зловісний костюм грози східної півкулі, повелителя континенту. І про всяк випадок тримались подалі. Але він вирішив випробувати своє імператорське вбрання в Україні, й всі побачили, що король – голий. І ядерна кнопка – єдине, чим голий король пробує закривати своє причандалля. Підробний імператор зі справжнім пістолетом.

На нас напали просто зі злочинної примхи хворого дегенерата та його заляканого народу

Так, жертви і руйнації – масштабні і відверто шокуючі. І ще невідомо, що нас чекає у майбутньому. Але це ніяк не відміняє факту, що на нас напали просто зі злочинної примхи хворого дегенерата та його хворого і заляканого народу. Без жоднісінького мотиву, який хоча б з натяжкою тягнув на справжню причину війни. Особливо це чітко видно зараз, коли все зайшло так далеко, що загинули десятки тисяч людей і дійшло вже до реальної небезпеки ядерного удару, одне величезне питання окреслюється у повітрі все чіткіше.

Нах** це все було? На що ви сподівались?

Відповіді немає.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі