Смачного, с*ки! Ті, що повернуться додому, жертимуть своїх

Не знаю, що Путін зробив з головами росіян, але точно щось страшне

Якби ті 50 тисяч руских, що були вбиті в Україні, вийшли на Красну площу з протестом – то їх би не переміг жоден ОМОН.

Дивно, як так виходить – українських гармат, байрактарів і хаймарсів вони не бояться, а Путіна бояться. Ну ок, пропаганда, але ж вони тут, на тих полях, все бачать самі. Вантажать своїх убитих десятками за раз. Це не з дивана воювати перед телевізором. Пропаганда могла спрацювати із російськими солдатами в лютому, але не зараз.

Ок, я розумію, що багато з них ненавидить українців і частина, може, навіть хотіли б йти воювати. Але ж ідеться про їх життя.

Хіба можна боятись Путіна більше, ніж померти? Чи ненавидіти українців більше, ніж боятися померти самому?

Хіба можна боятись Путіна більше, ніж померти? Чи ненавидіти українців більше, ніж боятися померти самому?

50 тисяч убитих солдат – це величезна цифра. І кожен має сім'ю, батьків, дітей, і так кількість прямо залучених у війну з Україною вимірюється сотнями тисяч. Так, ми можемо офігівати з їх відношення до своїх солдат і реготати з мемів про білу "ладу", але ж бляха, ну ж не всі вони повально такі безмозглі? Де інстинкт самозбереження? Як Путіну вдалось відключити інстинкт самозбереження в сотень тисяч людей? Навіть у тварин є інстинкт самозбереження. У тварин він навпаки – вищий, то й в них мав би бути загострений. Ну ок, їм наплювати на Україну і українців, але чому вони не б'ються за власні життя?

Я не знаю, що Путін зробив з головами росіян, але точно щось страшне. Може, навіть страшніше, ніж з українцями.

Їм не виплутатись з цієї історії, лише застрягатимуть все глибше. Прогнавши сотні тисяч через людоїдську, несправедливу, абсолютно марну війну, можна лише очікувати, що ті сотні тисяч повернуться назад додому і жертимуть своїх.

Смачного, с*ки.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі