Путін злякався долі Чаушеску та пустив "пробну кулю"

Його "мобілізація" – такий самий блеф, як і "референдуми"

Чому мобілізація в Росії "часткова", притому ніде точні параметри цієї "частковості" не вказані?

Бо це – "пробна куля" Путіна. Залежно від того, як саме реагуватиме суспільство, він коригуватиме і зміст цієї "частковості". Підуть під ніж спокійно і масово – загребуть усіх, кого зможуть екіпірувати бодай ватниками і якоюсь "берданкою". Обурюватимуться помірно – загребуть по ситуації (тільки з найбільш лояльних регіонів, тільки відставних десантників, тільки певного віку чи освіти, тільки з певною кількістю дітей абощо). Буде явне і загрозливе невдоволення – вся кампанія мобілізації тихенько зійде на "пшик", на чутки "десь когось трошки мобілізували, але вас особисто ніхто не чіпатиме". Бо ж Путін не хоче долі Чаушеску.

ЗСУ отримає під свої кулі просто більшу чи меншу кількість помороженого безтолкового м'яса

В будь-якому випадку для України результати особливо не відрізнятимуться: ЗСУ отримає під свої кулі просто більшу чи меншу кількість помороженого безтолкового м'яса (перший сніг в Україні обіцяли вже числа 17 жовтня).

Тобто по факту, "мобілізація" – такий самий блеф, як і "референдуми". Просто ще один непевний аргумент для спроб Путіна переконати Захід в необхідності переговорів.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі