Росіяни розганяють наратив про "договорняк" на Харківщині

Але це лише сциклива спроба згладити розгром рашистів

Рашистська блогерня і типу "опозиціонери" почали розганяти, що це не ЗСУ такі круті. Це просто кілька московських генералів злили операцію. І це був просто договорняк з рашистами. Знову "жест доброй воли".

Ще лендліз США не почався, а рашисти уже лишили нам купу смачних ніштяків

Саме так – десятки кинутих робочих танків для наших танкістів у їхній святковий день – самоє оно такі жести. Наші спеціалісти трошки покращать ці танки, "оси", "зоопарки" – і вони поїдуть смажити колишніх господарів. Ще лендліз США не почався, а рашисти уже лишили нам купу смачних ніштяків.

Повний комплекс "Орлан 10" із інструкцією і портфелем документів – саме те, що треба нашим спеціалістам по безпілотникам. Восьмий полк спецназу отримав те, за чим наші військові полювали дуже і дуже давно. Красунчики, вкотре підтримали звання, що це наш діамант в короні.

Наратив про "договорняк", який закидають два уродженці Самари Фейгін і Солонін – старі і хитрі чорти – спроба згладити сцикливий розгром самарської елітки і самарського СОБРа. Як там було на аквафрешевих пабліках: "Как хорошо, что наши парни легко умерли, а то бы попали в плен фашистам".

Західні ЗМІ, особливо німецькі, співають дифірамби сміливості наших солдат

Західні ЗМІ, особливо німецькі (ті самі, які в лютому-травні розповідали, що українські воїни необучаємі каліки і неуки), співають дифірамби сміливості наших солдат. Ось уривок із Die Welt: "Успіх прийшов до української армії не тільки через сміливість. Воєнні успіхи базуються на раптовостіі, всебічній розвідці, відмінному плануванні та виконанні".

Мораль. Не слухайте рашистів поганих і хороших. Всі вони однакові, коли мова йде про те, що рашистів розбивають українці. Ті самі українці, яких вони століттями душили і виставляли потішними на літеру "х". А тепер українці смажать їх із білим козацьким хрестом – як славні пращури. Всі у світі в захваті і хочуть із нами дружити. Це просто пісня.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі