Мобілізовані з так званих ЛДНР масово драпають з лінії зіткнення

Вони почали підозрювати, що Росія не через братні почуття масово відправила їх в окопи

Херсонщина. Мобілізовані "союзники", як їх обзивають в РФ, з так званих ЛДНР звалили з лінії зіткнення. Окупанту довелось терміново підтягувати свій десант.

При тому з окупованого Донбасу з'являється чимдалі більше приватних повідомлень про майже повну відсутність чоловіків і юнаків в містах і містечках, відео півпорожніх вулиць, де серед пішоходів тільки жінки й дівчата – загарбник вигріб всіх чоловіків і пустив на м'ясо.

Регулярними стали повідомлення від окупантів, що терористи з недореспублік перестріляли одне одного чи влаштували масштабну бійку

Регулярними стали повідомлення від окупантів, що терористи з так званої ЛНР відмовились воювати на території так званої ДНР чи воювати разом з "донецькими", і навпаки. Що терористи з недореспублік перестріляли одне одного чи влаштували масштабну бійку. Чи організовано дезертирували, як сьогодні на Херсонщині.

Тобто, по суті, зараз врешті Росія довиконує поставлені ще 2014-го задачі щодо Донбабве: окупувати і зачистити території від населення сумнівної лояльності (бо вони дуже хотіли "пенсії/ зарплати як в Росії" – точніше, як в Москві, але не все інше "як в Росії", і тим більше не вмирати за інтереси Росії). "Восімьлєт" ситуація не зрушувалась з мертвої точки – Україна вперто не хотіла нищити свій Донбас. Зате тепер за півроку Росія, схоже, впоралась з зачисткою.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі