Путін допоміг нам повернути те, що відібрав "совок"

Це український етнос, зв'язок поколінь та історична пам'ять

Пам'ятаєте, як перед війною Росія планувала рейдерську атаку на спадщину Київської Русі? Мовляв, ще треба подумати, чия справді Русь і оце всьо. Пробували перетягувати ковдру на себе. Ну як ковдру – смикали за краєчок легенько. Таке смішне.

Виявилось, що всі їхні ідеології і теоретичні потуги – просто рефератики першокурсника на пʼять листків великим шрифтом і з подвійним міжрядковим інтервалом, щоб на більше вийшло.

Ніхто тепер навіть не згадує ні про Русь, ні про Новоросію, ні про навіть Радянський Союз. Це все просто кострубаті наміри історичного реконструктора-новачка. Насправді Путіну взагалі легко було відновити СССР – достатньо було піти з посади і передати владу Зюґанову, щоб той оголосив КПРС єдиною партією в Росії. Цікаво було б спостерігати за цим.

Зате як вибухнула етнікою і міфологією українська воєнна культура! Почалось все з несміливого але крутого вірша про бабцю, що виводить пса з трьома головами. І потім як понеслось. Відьми, чорти, на тобі враже, язичницькі символи, дохристиянська Русь. Бляха, краса. Бачили "Мантру" Фаґота?

Зараз дуже гарно видно, чия Русь і на кого вона працює

Зараз дуже гарно видно, чия Русь і на кого вона працює. І хто має повне право послуговуватись її етнічним (і хтонічним, ага) спадком. І з задоволенням та вміло це робить.

Прикметно, що їх культура взагалі ніяк не відреагувала на війну. Тільки пропаганда. Навіть символи своєї війни вони взяли з чужої абетки і то випадково, вже імпровізували по ходу. Бо все попереднє виявилось несправжнім та поверхневим і просто відлетіло у перші ж дні війни. Чому Z? Що воно взагалі символізує? Який стосунок має до Росії, хоч який мінімальний сенс у ньому? Жодного. Вони навіть як нацисти підробні. Халтурники.

Що справді вийшло кумедним – Путін, прагнучи воскресити СРСР, насправді допоміг відновити те, що СРСР в нас майже відібрав. Український етнос, зв'язок поколінь та історичну пам'ять.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі