Криси тікають з корабля. Росіяни розпродують вілли на Рубльовці

Вони не просто допускають найгірший для Росії варіант. Вони чекають на нього і готуються

Цікаво. Російські пабліки констатують, що їхня "еліта побігла з корабля": зауважено масовий продаж "luxury-нерухомості" на Рубльовці.

"На Рублевке распродают рекордное количество особняков, вилл, дворцов и прочей недвижимости. Выставлено 4000 лотов на почти 2 трлн руб. (больше половины бюджета Москвы). Самые дешевые предложения стартуют от 150 млн руб. Подороже – около 3,5 млрд руб.

Вероятно, многие владельцы недвижимости уже покинули Россию и избавляются от имущества. Так что сезон распродаж закончится нескоро".

Ти можеш розмахувати яким завгодно прапором, але якщо ти намагаєшся монетизувати кошти, вкладені в нерухомість, – отже, знаєш, що цей актив дуже скоро стане неліквідним

Автори підозрюють, що ця еліта щось знає. Адже розпродаж майна – суто ринковий індикатор. Гасла можуть бути яким завгодно, розмахувати ти можеш яким завгодно прапором чи іконою, але якщо ти намагаєшся хоч частково монетизувати свої кошти, вкладені в дорогезну нерухомість, – отже, ти знаєш, що цей твій актив дуже скоро стане неліквідним.

Вони не просто допускають найгірший для Росії варіант. Вони вже чекають на нього. І готуються. Тож можна не зважати на жодні їхні заклики і рвання тєльняшек на грудях "атамстім за Дашу!".

По факту, вони вже спакувались і довигрібають останнє, що їх пов'язує з РФ.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі