Путіну вдалося майже неможливе

Він перетворив російський паспорт на чорну мітку, російську культуру – на маргінес

Хочу сказати, що навіть я – власник не найбіднішої у світі уяви – не міг передбачити, який феноменальний успіх принесе путінський хрестовий похід на захист російськомовних та російської мови, започаткований ним війною в Україні.

Читаю новини та хитаю головою.

Йдеться не про заподіяння шкоди російській культурі та російському впливу, йдеться про тренд на зникнення всього російського за межами РФ: мови, культури та самих росіян.

Звісно, ​​є особистості, стосовно яких це несправедливо з погляду дотримання загальнолюдських цінностей. Але коли в натовпі мирних жителів вибухає фугас, мало хто з них може жалітися на несправедливість. Звинувачувати треба не світ, а того, хто покинув фугас.

Путін – це ядерна бомба, яка знищила і так напівдохлий російський загальносвітовий вплив

Путін – це ядерна бомба, яка знищила й без того напівдохлий російський загальносвітовий вплив, що перетворила російський паспорт на чорну мітку, російську культуру – на маргінес, російську мову – на мову окупантів, ґвалтівників і вбивць, яка зробила російське громадянство ганебним.

Загалом, якщо судити з заяв лідерів сусідніх з РФ країн, "можемо повторити" більше не буде. Не буде чого повторювати. Що тут повторити? Ще раз зганьбитися?

Ні авторитету, ні впливу, ні військових успіхів, ні переможних маршів – один величезний непереборний сором

Ні авторитету, ні впливу, ні військових успіхів, ні переможних маршів – один величезний непереборний сором на десятки років для тих, хто ще вміє соромитися.

Лідер та мислитель ваш Володимир Володимирович! Захід сонця вашого "русского мира"!

Феєричний довб**б.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі