В Росії відчайдушно шукають "хороших українців"

Щоби потім зробити їх співучасниками своїх диких злочинів

Пірнувши з головою в дискурс про пошук "хороших русских" і активний опір цьому явищу, ми зовсім не зауважуємо дуже важливого дзеркального процесу із пошуку і сенсового намацування "хороших українців" в Росії.

А це вкрай важлива річ, до якої варто пригледітись детальніше, бо вона вже визначає умови нашої майбутньої взаємодії із державою Росія і народом, що її населяє.

Ця екзальтована лють ефективна і робить берсерків із гречкосіїв

Адже уявлення, що вони всі там нас ненавидять до останнього і всіх хочуть убити – теза трохи хибна, але зараз дуже помічна. Цим ми самі собі накручуємо вуха, як боксеру перед черговим раундом. Ця екзальтована лють ефективна і робить берсерків із гречкосіїв. Хороша тактика, я б її залишив.

Але навіть поверхневий огляд процесів, що відбуваються на Рашці, яскраво свідчить, що там на всю потужність іде процес сепарації українців і виокремлення "хороших". З поганими українцями для Росії все зрозуміло – це всі, хто опираються, воюють, жовто-блакитні і русофоби. Нацисти і бандерівці. Але вони намацують інших, не таких войовничих. Іншими словами, шукають тих, кого можна показати потім як врятованих. Навіть якщо війну програють, то для них оці "хороші українці" стануть виправданням, чому вбивали всіх решту.

Дуже гарним прикладом цієї політики були слова Бикова на ефірі в Арестовича, здається. Що, мовляв, нормальні "хороші українці" його чекають, а всілякі дураки-націоналісти його не обходять. Він це говорить в очі офіційному, б**дь, раднику президента, а той киває головою і підтакує.

"Хорошими українцями" в результаті стануть недобитки з резервації "какаяразніца" і шанувальники руської культури

"Хорошими українцями" в результаті стануть ті недобитки з резервації "какаяразніца" і шанувальники руської культури. З Биковим влаштовували фотосесії і селфились багато народу. А він приїхав як работорговець, шукати майбутніх рабів, заглядати в зуби і оцінювати стан здоров'я.

Такої херні ще буде багато. В Україну потягнуться безліч ліберальних хедхантерів, які вербуватимуть "хороших українців" як місток, щоб пошвидше витягнути Росію з репутаційної ями.

Тому моя вам порада. Якщо не хочете, щоб вас потім продали на ринку рабів в Росію, – будьте максимально поганими українцями. Такими badass. Говоріть про них найгірше, будьте чорноротими та нетерпимими до всіх, включно з лібералами. Гнобіть, голосно регочіть з чорнющих мемів над трупами російських солдатів. Не дозволяйте чіпким очам виокремити вас із натовпу і побачити свого.

Бо тоді вас проти вашої волі зроблять співучасником дикого злочину, який вчинила Росія посеред цивілізації.

А вам воно точно не тре'.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі