Корбана та Коломойського треба саджати

Натомість особисто Зеленський позбавляє їх громадянства

Ну ось Корбан і підтвердив – указ Зеленського справжній.

Коломойському, як і очікувалось, це громадянство до одного мєста, американці за ним спецназ в Україну все рівно не пришлють.

Корбану чомусь пригорає, не знаю справді. Але мені важливий інший аспект.

Ні Коломойський, ні Корбан в моїх очах не є зовнішніми ворогами. Це наші внутрішні корумпанти. Їх треба сажать в тюрьму. Натомість особисто Зеленський позбавляє їх громадянства замість здійснити публічне правосуддя. І при цьому взагалі невідомо, за які гріхи він їх так покарав. Це дає простір для дуже паршивих думок.

Виявляється, таку фігню можна робити під час війни, не відкладаючи розбір польотів на після перемоги

Наприклад, а якщо Зеленський таким чином покарав Корбана за науськування Спарц на Єрмака? Або тому, що Корбан просто за***в Банкову недавніми закидонами щодо Шмигаля? А Коломойського позбавили і так непотрібного йому громадянства, чисто щоб ніхто не подумав, що то проіскі Бєні і взагалі це прості дніпровські розборки? І виявляється, таку фігню можна робити під час війни, не відкладаючи розбір польотів на після перемоги. Це ж антикор не на часі. А ось такий паршивий цирк, виявляється, на часі.

Паршивими ці думки є тому, що в результаті серії позбавлень громадянств Зеленський остаточно дав громадянам звикнути, що він має право це робити. Навіть якщо його просто хтось за***в.

Криворізька школа юриспруденції з Єрмаком і Татаровим непокарано продовжує копати могилу правовій Україні

І це та сама тактика "нарізки салямі", яку використовує Путін. Спочатку відрізав трохи Грузії, потім Крим, потім Донбас, тепер Херсонщина, Запоріжжя, Харківщина. Але йому хоч зараз почали противитись. А криворізька школа юриспруденції з Єрмаком і Татаровим непокарано продовжує копати могилу правовій Україні.

Звісно, я не юрист, і це моє імхо.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі