Посольство США закликає американців виїжджати. Що це означає

Професійні маніпулятори зроблять з цього одні висновки. Уважні люди – інші

Отже, маємо два факти. Перший: посольство США у Києві закликало вчора громадян своєї держави залишити територію України. Другий: аналогічне звернення було напередодні повномасштабного вторгнення в Україну наприкінці лютого.

Який з цього роблять "висновок" професійні маніпулятори "гнізда шарійового" (з самим Шарієм)? Ховайся, американці щось знають, "Путєн нападе ще сильніше".

Що насправді?

Досить звернутися до сайту посольства США в Україні та трохи пошукати інформацію на англомовній версії порталу, щоб побачити, що подібні заклики до громадян США – звична практика.

Є принципова відмінність останнього заклику від закликів перед 24 лютого: саме посольство нікуди з Києва не їде

Зокрема, у посольстві закликали терміново залишити територію України 28 травня, 28 та 17 березня. Кожен цей заклик – реакція на появу нових небезпек від агресора по відношенню до цивільних. Посольство просто виконує свою роботу. Але не важко зафіксувати і одну принципову відмінність останнього заклику від закликів перед 24 лютого. Саме посольство нікуди з Києва не їде.

Тому робити якісь надзвичайні висновки із подібних закликів не варто. Те, що Україна зараз дуже небезпечне місце через терористичну тактику війни з боку з боку агресора, це ми знаємо і без американців.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі