Нам потрібен власний Моссад

Ми маємо здійснити остаточний розрахунок з кожним, хто причетний до військових злочинів

17 загиблих на Одещині. Серед них діти. Поранені. Серед них діти.

Нічний пуск "високоткових" ракет демілітаризував багатоповерхівку та базу відпочинку. І заодно спали там людей.

Що можна сказати доброго про країну, її армію, її громадян, якщо країна, її армія, її громадяни щодня здійснюють акти тероризму щодо мирного населення України? Яка військова необхідність була у стрільбі по житлових будинках у Білгород-Дністровському районі цієї ночі? Яким чином убиті жінки, діти, чоловіки, які мирно спали у своїх ліжках, мали відношення до військових цілей? Ах, так... Це ж військова помилка! Collateral damage. З ким не буває?

Смерть мирних жителів була очевидним наслідком удару з ймовірністю понад 50%

17 забраних життів. Ракетний удар протикорабельними стародавніми, як гівно мамонта, ракетами з інерційною системою наведення. Смерть і руйнування не могли не передбачатися за такого кругового відхилення. Смерть мирних жителів була очевидним наслідком удару з ймовірністю понад 50%.

Покидьки в Кремлі віддали явно злочинний наказ, покидьки-льотчики його виконали. Чекаємо на заяви від командування терористів, що це були не вони, вони стріляли не туди і успішно вразили 1 Бандеру, 100 танків і 1000 Байрактарів, які ховалися в під'їзді та в підвалі багатоповерхівки, прикриті мирним населенням.

Чому Усаму Бен-Ладена за такі злочини знайшли та ліквідували, а кривавого бункерного щура запрошують на G20?

У мене одне запитання: чому Усаму Бен-Ладена за такі злочини знайшли та ліквідували, а кривавого бункерного щура запрошують на G20? Це тому, що Усами не мав газу та нафти? Чи щурі можна? Що ще має зробити Росія та її хунвейбіни, щоб можна було в голос назвати їх так, як вони заслуговують? Кому ще не зрозуміло? Росія – країна терорист! Її політичне та військове керівництво – військові злочинці! Громадяни Російської Федерації, які підтримують свій уряд та армію, – посібники військових злочинців!

Нам потрібен свій Яд-Вашем, щоби все зафіксувати і нікого не забути. І свій Моссад, щоб здійснити остаточний розрахунок із причетними до цих злочинів. І це потрібно не тільки нам, це потрібно всьому світу, щоб уникнути повторення трагедії. Злочинці з нафтою, газом та атомною зброєю страшніші за терориста номер один. Вони можуть більше.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі