Росіяни залишили Зміїний зовсім не з власної волі

Бандити розуміють лише мову сили. Мабуть, HIMARS досить добре розмовляє цією мовою

Російські військові в якості жесту доброї волі залишили острів Зміїний, щоб показати, що Росія не перешкоджає коридору для виводу сільгосппродукції з України – Міноборони РФ.

Ох вже ці жести доброї волі від російських військових! Як з тим птахом. "Поки не пнеш, не полетить".

Ось що HIMARS животворний робить.

Спочатку в рамках доброї волі пішли з-під Києва, тепер з острова Зміїний. Незабаром буде жест доброї волі "російські військові покинули Херсон, щоб захистити населення міста від помсти українських фашистів та показати, що Росія ніколи не збиралася окупувати українські міста".

Варто десь роздовбати російських військових і показати, що вони там не мають шансів, то вони відразу починають виявляти свою добру волю

Варто десь роздовбати російських військових і показати, що вони там не мають шансів, то вони відразу починають виявляти свою добру волю. "Це чому я такий злий був? Тому що у мене велосипеда не було", – так із росіянами не працює. Якщо їм дати велосипед, вони вкрадуть другий і прийдуть за третім. А якщо росіяни отримають по морді, то одразу ж інша історія. Добра воля.

Звідки це? Це — психологія бандитів. Путін – типовий бандит, який дорвався до влади. Ми взагалі дивимося продовження популярного колись серіалу (і книги) "Бандитський Петербург". А бандити розуміють лише силу. Коли цивілізована людина зустрічає бандита та йде з ним на компроміс, розумно вважаючи, що бандит теж хоче компромісу, то бандит, мафіозі, сприймає це як вияв слабкості. І знову нападає. І цивілізованій людині, щоб перемогти бандита, треба зрозуміти, як мислить бандит.

Публічно казати Росії "пшлі вон" китайці не будуть. Можуть передавати привіти – наприклад, через своїх казахстанських друзів

А щодо сільгосппродукції, то доброї волі допомагати Україні у росіян тут немає. Єдина можлива мотивація – тиск Китаю. Але є він чи немає – ми про це ніколи не дізнаємось. Китаю точно не вигідна продовольча криза. Але публічно говорити Росії "пшлі вон" китайці не будуть. Можуть лише передавати привіти. Наприклад, через своїх казахстанських друзів. А решту говорити непублічно. Але зрозумілою бандиту мовою.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі