Росіяни свідомо йдуть вбивати

Ці люди вже бачили всі новини, пабліки, ситуацію, розповіді очевидців – і все одно пішли воювати

Спостерігаючи за кількістю людей, безпосередньо задіяних у війні та військовій логістиці, можна дзеркально уявити, скільки їх задіяно там. Безліч.

Це остаточний аргумент того, що це зовсім ніяка не випадковість, не воля однієї людини і решта. Напад Росії на Україну і особливо ведення військових дій зараз – це скоординована робота сотень тисяч людей, котрі прекрасно усвідомлюють, що роблять. Особливо зараз, коли вже провели ротації і обновили частину особового складу. Ці люди бачили всі новини, пабліки, ситуацію, розповіді очевидців – і все одно пішли.

Якщо на початку війни справді був фактор несподіванки, напівправди, сподівання на миттєвий результат з наскоку – то зараз це вже абсолютно продумана дія. З точки зору пересічного російського солдата, маю на увазі.

Через своє русофільство вони спочатку спокійно прийняли захід чужої армії на свою землю, а тепер їх женуть, як гарматне м'ясо, воювати за чужу країну

Особисто мені трохи шкода людей з армій Л/ДНР, бо це колишні українці, котрі потрапили в пастку власної пропаганди, не російської. Через своє русофільство вони спочатку спокійно прийняли захід чужої армії на свою землю, а тепер їх женуть, як гарматне м'ясо, воювати за чужу країну. Чисто як українці в Червоній армії. Примусові солдати.

Рускі воюють чужими, українці – своїми. І про чужих – це не тільки про Л/ДНР. Ті, що масово підтримують в Росії війну проти України – воліють, щоб воював хтось інший, а вони палко за. Тому часто рускі солдати, офігівші від фронту, хочуть додому, а їх сім'я заспокоює і відпихає назад.

В Україні ситуація діаметрально протилежна – сім'ї в німих молитвах очікують своїх додому, а військові мовчки терплять і воюють. І ще й знаходять сили на заспокійливі дзвінки домашнім і відоси цивільним. Як те відео рудого Вишебаби, в якому він прекрасною українською казав, шо не всі повинні воювати – лайкали всією Україною, чоловіки то аж по два рази.

До речі, кумедно спостерігати, як галичани пишаються своєю українською, а потім хтось із Центральної України починає говорити такою українською, що ми тут всі такі – бумласка, дякую, сердечко, файно, цейво.

Курча, згадав те відео і вже забув, про шо писав.

Як слухняні робочі мурахи, вони несуть до свого мурашника то Бучу, то Кременчук, то Херсон, то хоч якесь маленьке згвалтування чи розстріл цивільного

А, про кількість. Ці місяці показали, шо на нас напали росіяни не як народ чи частина влади. А як держава, з усіма інституціями і витікаючими наслідками. Одна держава напала на іншу державу з метою її проковтнути. І ракети з літака по українських містах пускає не просто рускій, а громадянин Російської Федерації, якого підтримує влада, громадяни і державні інституції. Тому вишукувати, хто винен, а хто – ні, й концентруватись на персоналіях безглуздо. Навіть якщо їх уб'ють – злочини російських солдат автоматично успадковує Російська Федерація. Як ядерну зброю від СССР. Власне, вони їх і скоюють не для себе, а для держави. Як слухняні робочі мурахи, несуть до свого мурашника то Бучу, то Кременчук, то Херсон, то хоч якесь маленьке згвалтування чи розстріл цивільного.

Щоб не вертатись з порожніми руками і потішити свою королеву.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі