ООН може спровокувати Третю світову війну

Бездіяльність цієї гнилої структури призводить лише до подальшого розповзання агресії у світі

ООН — це не лише організація, яка не приносить користі. Це організація, яка відверто шкодить людству та його майбутньому. Зараз бюрократи з ООН дуже турбуються проблемою голоду у світі, але саме ООН є одним із винуватців ситуації, яка цю загрозу і породила.

У 2014 році Україна зазнала неспровокованої агресії з боку РФ. Наслідком цієї агресії став початок багаторічної війни та окупація частини території України. Очевидно, мало місце порушення статутних документів ООН проти держави-засновниці ООН. Ця організація мала вжити усіх заходів, аби виправити ситуацію, відновити суверенітет України, зупинити та покарати агресора. Нічого з цього зроблено не було.

ООН не виконала своїх статутних задач по відношенню до однієї з найважливіших держав світу

Можна казати, що в ООН не було ресурсів, можливостей тощо, але факт лишається фактом: ООН не виконала своїх статутних задач по відношенню до однієї з найважливіших держав світу. Це створило в агресора переконання, що він має "право на все", він може робити все, що хоче. Наприклад — розв'язати велику війну у Європі у ХХІ столітті. Й агресор це зробив.

У підсумку ми маємо не лише колосальні жертви в Україні, але й руйнацію світової системи забезпечення продовольством. А далі матимемо голод не в одній країні світу. Реакція ООН? Чергові заклики якось "замирити агресора", аби той дав вивезти якесь зерно. Все.

Очевидно, реалізація "планів ООН" може призвести лише до подальшого розповзання агресії у світі через відчуття агресором повної безкарності. Безкарності, що санкціонована через ООН, що закріплена через механізм Радбезу ООН — архаїчної структури, що відображає реалії середини ХХ століття, а не сучасності. Коротше кажучи, ООН треба розпускати. Чим раніше світ до цього дійде — тим краще. Поки ця гнила структура не санкціонувала своєю бездіяльністю Третю світову війну.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі