Влада захищає тих, хто перевзувся в повітрі після вторгнення

Це наруга над пам'яттю всіх, хто загинув, захищаючи Україну зі зброєю чи без

Толерування Мінкультом проросійських пропагандистів, які перезулися в повітрі після вторгнення, не може мати жодного виправдання. Будь-яка негативна відповідь Олександра Ткаченка на вимогу медіаспільноти прибрати з ефіру працівників каналів Медведчука не має сенсу та зміст її не вартий уваги, поки ця відповідь негативна.

Роками ці люди легалізували в публічному дискурсі Шарія, Портнова та намагалися влаштувати телемости з Москвою. Вони працювали на те, щоб в Кремлі таки вирішили, що зможуть взяти Україну приступом, та зважилися на вторгнення. Ці люди опосередковано несуть відповідальність за невинні жертви та безглузді руйнування в Україні.

Вони не повинні мати можливості влаштуватися в будь-яке медіа навіть на посаду прибиральників

Вони не просто мають бути прибрані з ефіру. Вони не повинні мати можливості влаштуватися в будь-яке медіа навіть на посаду прибиральників. Не те, що ведучих чи редакторів. Більше того, їх діяльність повинна стати предметом вивчення в рамках відповідних кримінальних проваджень.

Сам факт того, що зараз ці люди беруть участь в реалізації інформаційної політики держави, а влада їх захищає, це наруга над пам'яттю всіх, хто загинув, захищаючи Україну зі зброєю чи без. Всіх невинно закатованих, розстріляних, знищених ракетами і бомбами.

Тут не може бути ніяких виправдань і дискусій.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі