В Офісі президента засіли тилові тварюки

Пане президенте, краще цих типів погнати, зараз. Ніж їх винесуть із владних кабінетів обурені військові, патріоти, громадяни

Для українців стратегічно-важливою є єдність народу і влади, суспільства і Збройних сил, всіх прошарків, груп, класів.

Третій місяць широкомасштабного наступу московської орди на Україну довів, що ми - горда і сильна нація, яка не здається чисельному і могутньому віковічному ворогу. Всіма доступними засобами і методами чинить спротив агресії, доволі успішно захищається і вдало контратакує.

Такий результат забезпечують, в першу чергу:

- українські воїни - генерали, офіцери, сержанти, солдати, добровольці;

- українські дипломати, які забезпечили нашій державі одностайну велику підтримку наших союзників;

- українські медики, які живуть заради кожного життя;

- українські волонтери, які забезпечують всім тим, що потрібно фронту;

- українські журналісти, які ведуть переможні бої на інформаційному полі бою;

- українські підприємці, які у надскладних умовах не дають загинути нашій економіці;

- мільйони українських громадян, об'єднаних одним жаданням - перемога над лютим сатанинським ворогом.

Для мене зараз найбільш авторитетними є дві людини, які очолили боротьбу українців проти агресії орди

Для мене, особисто, зараз найбільш авторитетними є дві людини, які очолили боротьбу українців проти агресії орди. Це верховний головнокомандувач Володимир Зеленський і головнокомандувач ЗСУ генерал Валерій Залужний. Ці люди, із самого початку широкомасштабного наступу проявили себе як мудрі та мужні керманичі. Честь!

Але, у сім'ї, як кажуть, не без виродків. І самі ці тилові тварюки є одним із найбільш болючих питань для єдності нашого Українського народу. Їхня паразитарна діяльність найбільше активізувалась тоді, коли вже не було безпосередньої загрози нашій столиці. Безумовно, що такої наволочі було і є в різних державних і силових структурах. Але, найбільше себе проявляють ті, хто засів у владних кабінетах в Офісі на Банковій, мають необмежений доступ до ЗМІ та всіма силами намагаються зламати єдність народу і Збройних сил України, дискредитувати вище військово-політичне керівництво держави. Особливо завдати ударів по генералу Залужному та його команді загартованих війною побратимів.

Звертаюсь до президента України Володимира Зеленського із закликом припинити раз і назавжди гавкіт чиновницьких шавок з Офісу президента, бо ці підбріхувачі шкодять державі, Збройним силам, і вам.

Пане президенте, повірте, краще цих самозакоханих і безпринципних типів погнати, зараз, силою указу президента. Ніж їх винесуть із владних кабінетів обурені військові, патріоти, громадяни. Геть пристосуванців з владних і силових структур!

Слава Збройним силам України! Слава Україні!

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі