Чи знатимуть росіяни, скільки їхніх гниє на українських полях та лісосмугах

Немає більше у росіян Дня перемоги. Совісті, честі, громадянської мужності та розуму у більшості теж немає

Росії вдалося неможливе: перетворити символ миру, свято світу – День перемоги – на День війни. У "можемо повторити" день.

Біснувата упората банда вбивць, мародерів і ґвалтівників, що танцює на кістках в'язнів разом із групою підтримки в 80%, із символами Z і V наперевагу, не може викликати у всього цивілізованого світу нічого, крім страху, бридливості та неприйняття.

Єдина значуща перемога недоімперії, яку вони невпинно святкують із 1945-го, стає символом нової війни, війни з народом, який віддав мільйони життів за перемогу над нацизмом. З народом, який зазнав найбільших втрат у тій війні.

Цікаво, чи дізнається російське суспільство, скільки громадян Росії зараз гниє на українських полях та лісосмугах? А якщо дізнається, чи обуриться, чи потурбується? Чи наплює, як плювало завжди?

Чи можуть російські нацисти мати право святкувати перемогу над німецькими нацистами?

І ще питання. Чи можуть російські нацисти мати право святкувати перемогу над німецькими нацистами, прямими спадкоємцями яких рашисти є? Я вважаю, ні.

Не їхнє це свято тепер. Чи не їх. Немає більше у росіян Дня перемоги. Совісті, честі, громадянської мужності та розуму у більшості теж немає. Усі втратили, як і мали колись. Залишився гангренозний путінізм душі, геббельсизм мислення та прогресуючий соловйов головного мозку.

Можуть святкувати перемогу над здоровим глуздом, але вони не пам'ятають, що таке здоровий глузд. Коли ти помер, усім близьким та знайомим важко, а тобі вже байдуже. Те саме, коли ти ідіот.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі