Сі Цзіньпіну час замислитися про вірність вибору союзника

Путін веде себе так, ніби він насправді у змові з тими, проти кого його послали воювати

Я б на місці китайців задумався про зраду.

Путін не розколошматив Україну ні за три дні, ні за два місяці. Не змінив доларовий уклад світу, бо Роснєфть так і не змогла продати свою нафту за рублі, та й газ за рублі їй теж не світить.

Натомість Путін влаштував тривалу довбограйку. Під час якої поповнює свої демографічні ями, вивозячи мирних українців на поселення за тисячі кілометрів. Щоб потім після війни не змогли повернутись пішки.

Паралельно ще більшу поправку Путін зробив для демографії загниваючої Європи. Туди взагалі виїхали мільйони освічених і вмотивованих на виживання українців, частина з яких вже працює на економіки Польщі, Німеччини та купі інших країн Євросоюзу. Тобто у профіті навіть не США, як про це гундосить пекінський рупор Global Times, а саме Європа.

Плюс Путін показав усьому світу, що його зброя — гівно.

Українці ручними американськими Javelin, британськими NLAW та українськими "Стугнами" за два місяці накалашматили стільки танків, скільки РФ виготовила за два роки.

"Коли показують, що їхня зброя гине, виникає загальна думка, що, можливо, це обладнання не таке вже й добре", — сказав The Wall Street Journal Скотт Бостон, старший військовий аналітик Rand Corp.

Путін фактично показав світовому ринку озброєнь, що його технології і техніка — гівно

Тобто Путін фактично ще й показав світовому ринку озброєнь, що його технології і техніка — гівно. А від цього висновку до проекції на його основного партнера Китай — один раз харькнути.

Більше того, ЗСУ зараз наблатикається з натівським калібром, і ворожий Китаю воєнний блок отримає неймовірне поповнення з десятків тисяч кончених українських відморозків, які зараз є найкрутішими у світі утилізаторами мотлоху і непотребу.

Тож на місці Сі я б задумався: чи не є Пу занадто білим для війни проти лаоваїв? Може він насправді у змові з тими, проти кого його послали воювати?

Можливо, бункер на Уралі не настільки глибокий, щоб його не дістати п'ятьма тактичним ракетами?

Можливо, у плєшивого бункер на Уралі не настільки глибокий, щоб його не дістати п'ятьма тактичними ядрьоними ракетами, як про це днями повідомила китайська газета South China Morning Post? Точковий удар — і ніякої трагедії для екології та міжнародної обстановки. Бо хто буде заперечувати проти такої фіналізації Путіна? Win-win.

Ну і в кінці кінців. Китай, можливо, хватить панькатись з Сибіром, влаштовувати там церемонії з інвестиціям у газові родовища? Дешевше просто забрати всю ресурсну базу на фіг. Тим більш, що плюгавий саме з Дальнього Сходу перекинув війська на торфопереробку в Україні. Тим більш китайці буквально кілька днів тому спустили на воду півдюжини есмінців та крейсерів такого ж розміру, як йобнута українцями "Москва". Можна спокійно підходити до Владивостока…

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі