Навіщо Кремль займається фашизацією суспільства

Після відходу Путіна буде великий переділ влади

У мене складається враження, що фашизацією суспільства в Росії займається одне з угрупувань російської влади. І робить це з цілком прагматичною метою – втримати владу після смерті/відходу Путіна.

Я не знаю скільки він ще правитеме. Але зрозуміло, що термін придатності його тіла физично скінченний. По завершенню – буде великий переділ. Найбільш уразливими у такому випадку будуть, як не дивно, найближчі до Путіна діячі на кшталт Пригожина чи Ковальчука. Бо їх мало. Вони найближчі, але їх мало.

Це означає, що після відходу Путіна у них не вистачить рук втримати владу у великій країні. Армія, корінні ФСБшники, Кадиров, олігархи, феодали… Як маленька група людей зможе втримувати владу? За допомогою найбільшого прошарку суспільства.

Насправді населення на Росії досі неоднорідне. Знамениті опитування про 81% схвалення дій Путіна в Україні мають одну маловідому ваду. У них кількість відмов від опитування була за одними даними 70%, а за іншими – взагалі 93%. Тобто 81% підтримки отримали в результаті опитування 30% або навіть 7% тих, хто не побоявся засвітитись. Відтак, маємо, що однозначно активних запутінців на Росії зараз точно менше половини. Основна частина – це болото. Яке не сидить "вконтакте". Не відсвічує на радарах. Коли їх запитаєш "ти за кого?", то воно відповість "згідно з генеральною лінією партії!" Але воно має ще одну думку в голові, яку і приховує: "а там далі подивимось…".

І ось мені здається, що зараз угрупування "ближніх" і працює над переведенням "болота" в стан повної готовності підкоритись партії, хто б там не керував далі. Цього можна досягти саме за рахунок фашистських конструкцій, коли держава повністю визначає дії громадянина. Не тільки коли йому йти помирати в армію, а й що їсти, чим пеленати дітей. Саме таке вторгнення у особисте коло відбувається зараз.

Ідеологи замазують усіх росіян у кривавій бійні. Примушують змиритись з тим, що це всі росіяни такі, бо з ними Путін. А значить, якщо це і погано – це добре. Мир – це війна

Ідеологи цього руху замазують усіх росіян у кривавій бійні. Примушують змиритись з тим, що це всі росіяни такі, бо з ними Путін (ось вона програмуюча роль соцопитувань). А значить, якщо це і погано – це добре. Мир – це війна.

Причому фашисти малюють абсолютно кровожерну ідеологію по повному вирішенню українського питання, щоб росіяни припинили жувати соплі і погодились зі своєю гіршою стороною – так фашистам потім після відходу Путіна буде легше управляти власними концтаборами.

На жаль, з цього витікає, що далі буде більше Буч, Тростянців і Краматорськів. Приклади звіриної жорстокості потрібні фашистам для програмування власного електорату, який у масі своїй ще не призвичаївся до звірств.

Але з цього витікає хто може бути нашим союзником на тій стороні.

Олігархи-корумпанти, які звикли до горизонтальних тьорок-рішашек, і навряд чи будуть можливі у жорсткому фашистському устрої. На цей прошарок здебільшого і спрямовані міжнародні санкції зараз – як демонстрація майбутніх втрат. Власні фашисти вас ви*буть і принизять до ролі "выполняю!" замість сьогодняшніх ролей, що далеко не слабкі.

Військові РФ. Їх реально мудохають в Україні, а вдома – не вважають героями. Навпаки, туди заноситься імідж мародерів, якими можуть керувати домашні звіроматки (знову ж таки – так жіночому болоту нав'язують поведінковий архетип). І це відчуття, що вони є ви*бані та принижені, працює. Багато розвідок відмічають низький морально-бойовий дух росіян.

Багато розвідок відмічають низький морально-бойовий дух росіян

Корінні ФСБшники. В українському СБУ, окрім осіб з економічної контррозвідки чи главку "К", були та є нормальні службовці. Так і у ФСБ є ті, що про службу родінє. Їх може і небагато, особливо нагорі (там корумпують всіх – це безумовна вимога для кар'єри). Але все рівно – вони є, і з їхнім рівнем допуску до інформації у них є повна картина узурпації влади невеличким колом осіб.

Болото. Від його поведінки і залежить, чи вдасться "ближнім" Путіна виконати свій сценарій по фашизації суспільства та утриманню влади нехаризматичними потворами. І з ними треба працювати ІПСОшникам прямо зараз, не ведучись на розслабляючі зойки "та шо там з ними робити, вони всі там кончені, давайте не витрачати на них зусиль".

Ось таке в мене враження.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі