Українські гниди відкрили "другий інформаційний фронт"

Три українські телеканали вимкнули з цифрового ефіру

Поки армія та добровольці б'ються з московськими вошами, українські гниди в оточенні президента все ж таки відкрили "другий інформаційний фронт" – проти своїх.

4 квітня "Еспресо", "Прямий" та "5 канал" вимкнули з цифрового ефіру – попри те, що ці канали дотримувалися всіх вимог влади щодо єдиної державної інформаційної політики.

Вочевидь, гнидам, які за цим стоять, мало бути патріотами (як вони зараз мусять). Їм потрібно ще вдовбити в голови українцям власну монополію на патріотизм.

Причина відкриття цього "другого фронту" очевидна: аби після війни було якнайменше чутно голоси тих, хто захоче спитати у влади про численні довоєнні про*оби, які коштували нам тисяч людських життів (не так військових, як некомбатантів).

З цинічного політичного розрахунку воно, можна сказати, навіть раціонально. Але які ви все ж таки с*ки. Бо країна зараз воює саме за те, щоби отаке, як в Росії, грубе "прибирання політичних опонентів з ефіру" тут було неможливе ніколи. Якщо не це – за що тоді ми воюємо? За збереження в Україні зменшеної копії Росії з місцевим "культом особистості Зе" замість російського культу "Пу"?

Русню я ненавиджу, а українськими гнидами гидую.

Русню я ненавиджу, а українськими гнидами гидую

І після нашої – не вашої! – перемоги не забуду нічого.

Нардеп Микола Княжицький у своїй реакції на подію звинувачує у зробленому лише "російську агентуру в Державному концерні РРТ". Але ж всі розуміють, що керівництво РРТ в таких питаннях і чхнути не наважиться без вказівки "згори". Де, спитаєте, "гора"? А хто в державі формально відповідає за "інформаційну політику"? Так отож.

Наскільки я неофіційно чув, втручання західних партнерів вже було й не допомогло. Справді, для декого надто багато поставлене на карту. Але й ми не відступимо.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі